Riving i Snertingdal

Herredshuset og dagsenteret i Snertingdal

R3 Entreprenør på innlandet river herredshuset og dagsenteret i Snertingdalen, på snertingdalveien 1747.  Riving må utføres for å gjøre plass til Snertingdals nye omsorgssenter som blir om lag 5000m2 stort. De gamle bygningene skal rives til grunnen.

Herredshuset har huset mange foretak gjennom tidene, blant annet lokal bank, kafe/bespisning, tannklinikk/legekontor, Snertingdal-Auto (busselskap), 2 frisørsalonger, 2 leiligheter, og i kjelleren har Snertingdal hatt Ungdomsklubb.

Bygningsmassene er fra 1960-tallet og er sporadisk renovert gjennom livsløpet. Det er totalt 4 bygg som skal rives, på totalt ca 1530 m2.

 

Gjennomføring

Riving fase 1  består av innvendig rensk / sanering og forventes å være ferdig i midten av november. Det har jobbet mellom 4-6 personer med den innvendige rensken av bygningene. I denne fasen har vinduene fra herredshuset blitt tatt ut forsiktig, da disse skal gjenbrukes. Vinduene er levert til Gjøvik Kommune for gjenbruk.  Det resterende avfallet er levert til Østlandet Gjenvinning.

Riving fase 2 igangsettes i midten av november, og ferdigstilles innen utgangen av året. I denne fasen skal skallet på bygningene, samt grunnmur rives. JK-anlegg vil bistå og benytte sin Volvo 250 Gravemaskin med tilhørende rivningsutstyr for nedriving/sortering og fjerning av byggmasser og avfallshåndtering. Det er mulig R3 Entreprenør må utføre betongsaging for å fjerne grunnmuren.

R3 Entreprenør skal også etablere ny midlertidig adkomstvei for Snertingdal omsorgssenter og boenheter, denne veien skal JK Anlegg AS drifte i anleggsfasen.

JK Anlegg og R3 Entreprenør er også engasjert av Etna Nett og VOKKS Fiber for graving/tilbakefylling av nye kabelgrøfter, samt opparbeidelse av grunn for ny nettstasjon i forbindelse med riving/fjerning av gammel nettstasjon.

Det er fullt fokus på HMS på byggeplassen.

Vi takker vår anleggsleder Gunnvald Arnes, våre andre medarbeidere og samarbeidspartnere for jobben som utføres.

Riving av herredshuset

Riving av herredshuset

Avfallshåndtering
Avfallshåndtering
Betong
Betong
Sortering av avfall
Sortering av avfall
R3 Entreprenør AS-Gunnvald Arnes
R3 Entreprenør AS-Gunnvald Arnes
Graffiti
Graffiti

Les om flere av våre prosjekter her

Ta kontakt med R3 Entreprenør når du har behov for betongsaging, kjerneboring, asbestsanering, miljøkartlegging, grunnundersøkelse og riveoppdrag.

  Kontakt oss

  *

  *

  *

  *

  Jeg ønsker å motta oppdateringer på e-post.
  Jeg samtykker til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet.
  Jeg er enig medpersonvern.