Kjerneboring

Store og små rehabiliteringsprosjekter innebærer ofte  Kjerneboring. Når dette behovet oppstår, så bistår R3 Entreprenør med løsningen. Vi er lokalisert i Oslo, Trondheim, på Rudshøgda og på Slemmestad. Vi tar på oss oppdrag over hele landet.

Betongsaging

Vil du vite mer? Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Få pristilbud

Kjerneboring

R3 utfører alle typer arbeider innen kjerneboring. Vi har høy kompetanse og lang erfaring. Årlig utfører vi ca. 600 oppdrag av forskjellig størrelse og vi har effektiv responstid og en stor stab, som kan bistå deg når behovet oppstår. Effektive systemer sørger for god kvalitet og HMS.

Vi gjør alt fra enkle små oppdrag, til krevende store prosjekter, som strekker seg over lengre perioder. Er du privatperson som skal trekke et nytt rør inn i kjelleren og trenger et hull gjennom grunnmuren, så kan vi bistå deg. Er du en entreprenør som trenger tusenvis av hull, så tar vi også jobben. Uansett størrelse på oppdraget, så utføres det med samme yrkesstolthet.

Våre oppdragsgivere er eiendomsbesittere, entreprenører, privatpersoner, stat og kommuner. R3 opererer over hele landet.

For informasjon om noen av våre tidligere prosjekter, se her

  Kontakt oss

  *

  *

  *

  *

  Jeg ønsker å motta oppdateringer på e-post.
  Jeg samtykker til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet.
  Jeg er enig medpersonvern.