R3 Entreprenør sikrer Telenor-avtale

 

Telenor skal skifte ut sitt nasjonale kobbernett med nyere og bedre løsninger. Norsk Gjenvinning-konsernet, med R3 Entreprenør i spissen, tar ansvar for hele verdikjeden.

Telenors utskiftingsprosjekt, som starter denne høsten, vil strekke seg over flere år hvor minst hundre bygg skal rives, innvendig utstyr og kabler skal demonteres og fjernes, samt flere hundre tusen stolper med tilhørende kabler skal tas ned og transporteres for gjenvinning eller destruksjon.

R3 Entreprenør, Norsk Gjenvinning og Kabel Metall Trafo Gjenvinning (KMT) skal i første omgang utføre arbeid der utstyr og infrastruktur tilknyttet kobbernettet i Troms fylke skal ryddes opp og saneres. Arbeidet startet allerede i september.

Kremmerskap blant våre ansatte

Styrken til Norsk Gjenvinning-konsernet er muligheten for å trekke på flere fagkompetanser, nødvendig for å kunne levere dette prosjektet slik at det står til Telenors forventninger. Når forespørselen havnet et sted i konsernet og prosjektlederne forsto det potensielle omfanget av prosjektet sørget de for at det ble organisert et samarbeidsprosjekt på tvers av konsernet. For å kunne svare best mulig på Telenors forespørsel ble det satt sammen et tilbudsteam med spisskompetanse innenfor de relevante fagområdene.

– R3s spisskompetanse innen spesialiserte rivetjenester og erfaring med lignende oppdrag var helt klart avgjørende for tilbudets konkurransekraft, forteller Kim Erlend Kvalsund, forretningsutvikler i Norsk Gjenvinning-konsernet.

Norsk Gjenvinning støtter R3 i prosjektet som en garantist for tilpasset, effektiv og sikker avfallslogistikk, samt forsvarlig og sporbar nedstrøm på alle fraksjoner. KMT skal håndtere all kabel som medfølger den utvendige infrastrukturen. Dette samarbeidet kombinerer de ulike selskapenes spesialområder, som gjør at NG-konsernet som aktør har en tilnærmet full dekning av verdikjeden.

–Vi er opptatte av miljøaspektet i arbeidet som gjøres i dette prosjektet, og at Norsk Gjenvinning og R3 tar ansvar for hele verdikjeden gjør at vi har tro på at dette samarbeidet kommer til å utvikle seg videre framover, forteller Jostein Brudeli i Telenor.

Lese hele saken her: https://www.nggroup.no/presserom/r3-entreprenoer-sikrer-telenor-avtale/

  Kontakt oss

  *

  *

  *

  *

  Jeg ønsker å motta oppdateringer på e-post.
  Jeg samtykker til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet.
  Jeg er enig medpersonvern.